Select your Top Menu from wp menus

Cometa ce prevestea sfârşitul lumii s-a dezintegrat în acestă noapte

Cometa Ison, care a tinut pamantenii cu sufletul la gura, s-a dezintegrat noaptea trecuta in apropierea coroanei solare. Cometa a ajuns la 1,17 milioane de kilometri de astrul de foc si a fost expusa la 2.700 de grade.Sub efectul caldurii si gravitatiei Soarelui, Ison s-a dezintegrat.
Daca ar fi supravietuit, cometa ar fi putut fi admirata pe cer pana in februarie, iar in ziua de Craciun ar fi trecut la „doar” 64 de milioane de kilometri distanta de Pamant.
Mai stralucitoare decat altele, Ison a fost numita ”cometa secolului” si a starnit si temeri cu privire la sfarsitul lumii.

sursa: national.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cometa-ce-prevestea-sfarsitul-lumii-s-a-dezintegrat-in-acesta-noapte/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19