Select your Top Menu from wp menus

Comerciant de heroină reținut de poliție

Membru a unei grupări criminale în vîrstă de 45 de ani, domiciliat în satul Ratuș, raionul Criuleni a fost reținut în flagrant de angajații Direcției antidrog a Inspectoratului Național de Investigații în timp ce comercializa substanțe narcotice.

La 15 septembrie curent, în cadrul investigațiilor efectuate de forțele de ordine, s-a stabilit, că suspectul urma să realizeze pe teritoriul țării 400 de grame de heroină, contra sumei de 10 000 euro.

Ca urmare a perchezițiilor la domiciliu și în automobilul suspectului, de model „Toyota Corola”, au fost depistate 20 de grame de heroină, bani marcați, 400 de euro și 1 000 de lei, bani obținuți în urma comercializării substanțelor narcotice.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art.217/1 alin (4) Cod Penal al RM. Persoanele culpabile de „ Circulaţia ilegală a substanţelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor în scop de înstrăinare”, se pedepsesc cu închisoare de la 7 la 15 de ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/comerciant-de-heroina-retinut-de-politie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19