Select your Top Menu from wp menus

Comercializare ilegala cu motorina la Chisinau

Un nou caz de comercializare ilicită a produselor petroliere la un preţ redus faţă de cel din staţiile PECO a fost înregistrat la stația terminus a rutei nr. 186.
Potrivit Centrului anticorupție, un bărbat vindea motorină, fără acte de provenienţă, la preţul de 14 lei pentru un litru. Menționăm că preţul produsului petrolier la staţiile PECO este de 15,65 lei.
Motorina era pompată din rezervorul unui microbus, cu ajutorul unei pompe artizanale, în recipiente de 20 litri și vândută şoferilor de maxi-taxi care activează în raza municipiului Chişinău, pe rutele 186, 115.

Ca urmare a cercetării la faţa locului, în microbus au fost depistate recipiente din plastic a câte 20 litri fiecare. S-a mai stabilit că rezervorul mijlocului de transport a fost reutilat, astfel încât acesta avea o capacitate de 800 litri. În total a fost depistaţi 950 litri de motorină destinată comercializării.
Produsul petrolier era achiziţionat din regiunea transnistreană la preţ de 12 lei/litru şi era transportat în mod fraudulos cu eludarea traversării posturilor vamale interne.
Cazul este cercetat de ofițerii anticorupție.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/comercializare-ilegala-cu-motorina-la-chisinau/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19