Select your Top Menu from wp menus

Coliziune violentă pe liniile de cale ferată

Un bărbat de 55 de ani a fost transportat de urgență la spital, după ce mașina în care se afla a fost spulberată de un tren marfar. Incidentul s-a produs în jurul orei 00.50, în regiunea stației Cimișlia, transmite IPN.

Potrivit informațiilor preliminare, conducătorul autoturismului a încălcat Regulamentul circulației rutiere și nu s-a asigurat înainte de trecerea de cale ferată. Întreprinderea de Stat „Calea Ferată din Moldova” precizează că sistemul de semnalizare și iluminare a fost în stare funcțională, iar conducătorul mașinii a ignorat indicatoarele.

„Calea Ferată din Moldova” îndeamnă conducătorii auto să respecte normele stipulate în Regulamentul circulației rutiere, să  fie precauți  și să se asigure înainte de traversarea liniilor de cale ferată, în special în condițiile în care circulația feroviară a înregistrat creșteri în ultima perioadă, comparativ cu perioada similară a anului trecut.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/coliziune-violenta-pe-liniile-de-cale-ferata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19