Select your Top Menu from wp menus

Colaboratori Pantera acuzaţi de tortura a 20 de deţinuţi

Zece colaboratori ai Detaşamentului cu destinaţie specială „Pantera” al Departamentului Instituţii Penitenciare, sunt acuzaţi de torturarea a 20 de deţinuţi din cadrul Penitenciarului nr.11, din oraşul Bălţi.
În cadrul acţiunilor de urmărire penală, procurorii au stabilit că pe durata întregii zile de 12 aprilie 2011, colaboratorii „Pantera”, care erau detaşaţi în penitenciarul respectiv pentru lucru profilactic, au maltratat mai mulţi deţinuţi, provocându-le diverse vătămări corporale.

În acest context, Secţia combatere tortură a Procuraturii Generale a finalizat urmărirea penală şi a expediat cauza penală pentru examinare Judecătoriei militare Chişinău.

Dacă vor fi găsiți vinovați, colaboratorii ”Pantera” riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 10 ani, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani.Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/colaboratori-pantera-acuzati-de-tortura-a-20-de-detinuti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19