Select your Top Menu from wp menus

Colaborator al Penitenciarului nr.6 Leova reţinut pentru cârdăşie cu deţinuţii

Direcţia Securitatea Internă a Departamentul Instituţiilor Penitenciare stfel, a identificat, un supraveghetor al Serviciului Regim şi Supraveghere a penitenciarului nr.3-Leova , care, sistematic, introducea pe cale ilicită şi oferea deţinuţilor diferite obiecte interzise, inclusiv diverse sume băneşti, care ulterior erau utilizate de către unii deţinuţi în organizarea şi desfăşurarea unor jocuri de noroc cu atragerea şi implicarea unui număr larg de deţinuţi.

La data de 05 septembrie curent, în jurul orei 12:00, în rezultatul realizării unei informaţii operative, de către Direcţia Securitate Internă a DIP, în colaborare cu serviciile abilitate din cadrul Penitenciarului nr.3-Leova, supraveghetorul SRS a fost reţinut, după ce a fost verificat iniţial la punctul de control şi trecere a penitenciarului şi preîntîmpinat de răspunderea pe care o poartă. Ulterior, acesta aflîndu-se deja pe teritoriul penitenciarului şi fiind supus unui control repetat, asupra sa, a fost depistată o bancnotă de 200 lei MD, bine camuflată în geanta personală.

Asupra cazului dat, a fost iniţiată o cercetare de serviciu şi concomitent, materialele iniţial administrate au fost remise Procurorului raionului Leova pentru examinare, sub aspect penal, în conformitate cu prevederile art.274 Cod de procedură penală.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/colaborator-al-penitenciarului-nr-6-leova-retinut-pentru-cardasie-cu-detinutii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19