Select your Top Menu from wp menus

Cod portocaliu: caniculă până duminică

Avertizarea meteorologică privind codul portocaliu de caniculă este valabilă în perioada 24 -26 august curent, anunta Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale.

În aceste condiţii, cu temperaturi care s-ar putea ridica chiar si peste 40 de grade, se menţine pericolul de izbucnire a incendiilor, mentioneaza Serviciul in cauza.

Pompierii recomandă abţinerea de la utilizarea focului de tabără, care se poat transforma în incendii forestiere . Atenţie maximă celor care merg la picnicuri.

Temperaturile ridicate îi determină pe mulţi să meargă şi la bazinele acvatice din ţară. Aici salvatorii recomandă respectarea regulilor de comportament în apă, excluderea consumului de alcool şi monitorizarea copiilor.  Respectarea acestor cerinţe elementare vor exclude cazurile excepţionale cu urmări fatale.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cod-portocaliu-avertizare-de-canicula-pana-duminica/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19