Select your Top Menu from wp menus

Cod Galben de vreme caniculară

Meteorologii informează că pe 11 și 12 iulie pe teritoriul Republicii Moldova se anunță vreme caniculară. Temperatura maximă a aerului va atinge valori de 33 de grade Celsius și mai mult, transmite IPN.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în raioanele de nord temperatura maximă a aerului va atinge în următoarele două zile valori de 33 de grade Celsius şi vor cădea ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. În raioanele din centru termometrele vor indica 34 de grade Celsius, iar ploi de scurtă durată cu descărcări electrice vor cădea miercuri noaptea.

În partea de sud temperatura maximă a aerului va atinge, marți și miercuri, valori de 35 de grade Celsius. Pe 12 iulie noaptea sunt așteptate ploi de scurtă durată cu descărcări electrice.

Minimele vor varia în următoarele două zile între 18 şi 20 de grade Celsius.

De joi temperaturile scad până la 28 de grade Celsius.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cod-galben-de-vreme-caniculara/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19