Select your Top Menu from wp menus

CO Orhei: Urături şi CADOURI pentru consilieri, la ultima şedinţă în plen din 2015 VIDEO

Ultima şedinţă Consiliului Orăşenesc (CO)Orhei din anul 2015 a demarat în jurul orei 16 din după amiaza zilei de ieri cu un spectacol inspirat de sărbătorile de iarnă. În fata consilierilor a evoluat o ceată de copii şi pedagogi de la Şcoala de muzică, care le-au interpretat colinde şu urături.

Dar surprizele sărbătoreşti destinate consilierilor nu s-au oprit aici. Fiecare din ei a primit câte o pungă de culoare alb-roşu cu simbolica Primăriei. Cadourile au început să fie aşezate aşezate în faţa consilierilor după programul artistic, însă au fost evacuate din sală după ce un consilier a spus că pungile nu încap pe mese. 

A urmat o şedinţă care s-a desfăşurat, ca de obicei, operativ şi coordonat, cu voturi deseori  unanime, iar la sfârşitul întrunirii, primarul Ilan Shor le-a solicitat   consilierilor şi angajaţilor  Primăriei să rămână  în sală.

În decurs de aproximativ o oră, cât a durat lucrul efectiv al consilierilor, au fost votate 19 decizii, fiecărei chestiuni revenindu-i în medie puţin mai mult de 3 minute. Pentru 15 chestiuni proiectele au fost prezentate din timp, iar 4  au fost incluse suplimentar pe ordinea de zi, chiar în timpul şedinţei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/co-orhei-uraturi-si-cadouri-pentru-consilieri-la-ultima-sedinta-in-plen-din-2015-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19