Select your Top Menu from wp menus

CNPF: Noul acţionar majoritar de la Banca de Economii este un rezident al Republicii Moldova (Adevărul)

Emisiunea suplimentară de acţiuni de la Banca de Economii a Moldovei (BEM) din 29 august a fost perfect legală, a declarat presei, Iurie Filip, vice-preşedintele Comisiei Naţionale a Pieţei Financiare (CNPF)
„În urma acestei tranzacţii în afară de stat, un pachet de blocare de 33,7% mai deţine un agent economic, rezident al Republicii Moldova“, a declarat vice-preşedintele CNPF. Potrivit oficialului ar fi vorba de firma Sisteme Informaţionale Integrate SRl din Chişinău.
Potrivit unor surse în următoarele zile am putea asista la mai multe tranzacţii cu acţiunile Băncii de Economii prin intermediul Bursei de Valori a Moldovei. Aceasta pentru ca pachetele să fie trecute prin mai multe firme şi să nu mai poată fi recuperate, în cazul în care cineva va contesta operaţiunile.

sursa: adevarul.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cnpf-noul-actionar-majoritar-de-la-banca-de-economii-este-un-rezident-al-republicii-moldova-adevarul/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19