Select your Top Menu from wp menus

CNI a amânat examinarea dosarului lui Serafim Urecheanu

Preşedintele Curţii de Conturi (CC), Serafim Urechean, este bănuit de Comisia Naţională de Integritate (CNI) că nu ar fi indicat toate veniturile şi proprietăţile în declataţia de avere pentru anul 2012. Membrii CNI însă nu au emis o decizie finală, dosarul urmând să fie reexaminat. Serafim Urechean susţine că unii membri ai CNI nu se bazează pe fapte reale, ci ar face jocul partidelor.

La şedinţa din 5 iunie, CNI a examinat dosarul lui Serafim Urechean, care este suspectat că nu ar fi menţionat în declaraţia de avere pentru anul 2012 câteva conturi bancare, arendarea a două maşini de lux şi calitatea de fondator al unei bănci comerciale. De asemenea, în declaraţia depusă nu s-ar fi regăsit un teren şi o construcţie în localitatea Truşeni, care nici nu ar fi înregistrate cadastral.

Membrii CNI au decis că nu au fost acumulate suficiente probe, de aceea vor examina dosarul într-o altă zi.La rândul său, Serafim Urechean spune că tot ce are în proprietate a indicat în declaraţie.

sursa: moldovacurata.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cni-a-amanat-examinarea-dosarului-lui-serafim-urecheanu/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19