Select your Top Menu from wp menus

CNA a transmis procurorilor dosarul în care sunt vizaţi patru poliţişti din Soroca

CNA a transmis procurorilor dosarul penal pornit pe faptul comiterii coruperii pasive de către patru poliţişti din cadrul Inspectoratului de poliţie din Soroca cu propunerea de remitere a cauzei în instanţă. Astfel, urmărirea penală în acest caz a fost încheiată, iar procurorii urmează să întocmească rechizitoriul şi să-l transmită în judecată.
Amintim că CNA şi procurorii anticorupţie au reţinut, pe 21 februarie, patru poliţişti ai IP Soroca, aceştia fiind bănuiţi de extorcarea a 3000 de dolari de la un localnic. Potrivit informaţiei preliminare, cei patru poliţişti ar fi pretins suma menţionată de la un bărbat ca să nu-l tragă la răspundere pentru un pretins omor. Denunţătorul a declarat că oamenii legii îl ameninţau cu dosar penal pentru uciderea unui boschetar, chiar dacă omul străzii ar fi decedat în urma unei intoxicaţii.
Cei patru au fost cercetaţi în stare de arest, aflându-se în custodia CNA. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, poliţiştii riscă până la 10 ani de închisoare.
De la începutul anului, 14 poliţişti au fost reţinuţi de CNA pentru implicare în diferite acte de corupere, iar două cauze penale au ajuns déjà în instanţa de judecată.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cna-a-transmis-procurorilor-dosarul-in-care-sunt-vizati-patru-politisti-din-soroca/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19