Select your Top Menu from wp menus

CM Orhei: Şedinţă extraordinară, număr dublu de chestiuni şi aplauze pentru Șor FOTO

Spre seara zilei de astăzi, Consiliul Municipal (CM) Orhei s-a întrunit în ședință extraordinară. Şedinţa a avut loc cu o săptămână mai târziu decât se anunţa anterior, când primarul planifica să-i convoace pe consilieri pentru o agendă de lucru cu o singură chestiune.

Peste o săptămână, planurile au crescut, pentru şedinţă fiind anunţate deja 5 chestiuni. În realitate, însă, numărul lor s-a dublat, ajungând până la 11. După un scenariu deja bătătorit, abia în startul şedinţei, Pavel Verejanu, liderul consilierilor majoritari din echipa lui Ilan Șor,  a stăruit ca pe ordinea de zi să fie incluse suplimentar încă 7 chestiuni.

 Spre deosebire de precedentele şedinţe, când consilierii îşi ridicau mâinile şi votau practic în tăcere, de această dată s-a produs un mic schimb de replici. Asta, din cauza unor nelămuriri şi obiecţii pe care au încercat să le expună consilierii din opoziţie. Prin răspunsuri,  de două ori s-a remarcat însuşi primarul Ilan Șor, iar intervenţiile sale în limba rusă au fost aplaudate nu numai de galeria susținătorilor care sunt omniprezenți la ședințe, ci și de astfel de persoane ca Verejanu ori viceprimarul Valerian Cristea.

Cu detalii despre această ședință a CM Orhei care, ca de obicei , a fost convocată la sfârşit de săptămână, la  ora 17 a zilei de vineri,  vom reveni. 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cm-orhei-sedinta-extraordinara-numar-dublu-de-chestiuni-si-aplauze-pentru-sor-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19