Select your Top Menu from wp menus

CM Orhei, convocat din nou, după doar o săptămână de la precedenta şedinţă. Motivul urgenţei

Consilierii municipali se vor aduna şi astăzi în plen, la o şedinţă programată pentru sfârşitul zilei de muncă. Convocarea extraordinară a Consiliului municipal Orhei (CMO) a fost dispusă de primarul lan Șor după doar două zile de la precedenta şedinţă, care s-a desfăşurat la mijlocul săptămânii trecute.

Vezi și Şedinţa CM Orhei: Câte un minut per decizie. Consilier: „Prea aţi luat-o hăisa!”

Potrivit anunţului de pe pagina web  a Primăriei, edilii orheieni sunt întruniţi urgent cu un singur scop – ca să aprobe majorarea capitalului social al I.M. Orhei Transport. Proiectul deciziei nu a fost publicat, dar din aceeaşi sursă  aflăm că tot astăzi, cu puţin timp înainte de şedinţa în plen, consilierii vor discuta subiectul la şedinţele comisiilor de specialitate.

De notat că acum 2 luni, CMO a mai aprobat o decizie referitoare la Orhei Transport. Pe 3 august, a fost dat acordul  prealabil pentru achiziţionarea a 43 de autobuze cu o valoare aproximativă de 17 milioane 650 de mii de lei. Prin aceeaşi decizie, administratorul întreprinderii subordonate,  Andrei Bostan, a fost obligat să identifice sursa de acoperire a cheltuielilor necesare achiziţionării autobuzelor prin contract de vânzare-cumpărare în rate sau leasing.

Potrivit datelor Agenţiei Achiziţii Publice, în luna septembrie curent,  I.MOrhei Transport a organzat un tender, dar de curând  a anulat  contractul pe care l-a atribuit singurului participant  la licitaţia publică.

Vezi și   Orheiul, în aşteptarea TRANSPORTULUI gratuit VIDEO

Amintim că, la sfârșitul anului 2015, primarul Ilan Șor declara că, în scurt timp,  vor fi procurate  unităţile de transport nou, care vor facilita realizarea promisiunii sale din campania electorală  – despre asigurarea rapidă a orheienilor cu transport public gratuit. 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cm-orhei-convocat-din-nou-dupa-doar-o-saptamana-de-la-precedenta-sedinta-motivul-urgentei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19