Select your Top Menu from wp menus

Clubul #nicio_zi_fără_lectură din Orhei anunță ediția IV

Evenimentul “Un actor și o femeie cu gust de lapte”va avea loc pe 17 martie 2019 ora 13.00 la Celebrity Karaoke Bar.

Invitații speciali ai acestui eveniment sunt Zina Bivol, scriitoare și prezentatoare TV și Viorel Cozma, actor la Teatrul Geneza Art.

În cadrul acestui eveniment Zina Bivol își va lansa și la Orhei cartea-vlog ”Femeia cu gust de lapte”, care este, de altfel, prima, o astfel de carte, pentru Republica Moldova, dar și România.
Cartea a fost editată la Iași, după care lansată acolo și la Chișinnău.
Clubul #nicio_zi_fără_lectură invită toți pasionații de lectură și poezie, duminică, să descopere îmreună cu membrii clubului, ce este o carte-vlog, dar și să admire interpretarea ei de către actorul de la Geneza Art – Viorel Cozma.

Ca de fiecare dată, ospeții vor avea parte de o seară cu cărți, vin, multe fotografii, dar și surprize la tombolă oferite de către partenerii acestui eveniment.

Amintim că  Campania „Donează cosița – primește o carte” în colaborare cu Run Pink Moldovainițiată de Clubul #nicio_zi_fără_lectură pentru Orhei la ediția precedentă continuă. La salonul de frumusețe Deja Vu se tund în fiecare zi femei gratuit, care vor să doneze cosița pentru realizarea perucilor în ajutorul femeilor bolnave de cancer la sân, care-și pierd podoaba capilară în urma tratamentelor cu chimio-terapie. Toate donatoarele primesc în dar o carte din partea Clubului de lectură. Scopul fiind să promovăm îmreună bunătatea, dar și lectura.

Toți cei care doresc să se alăture acestei Campanii, care va dura până la 30 aprilie 2019, dar nu au cosițe, atunci pot dona bani pentru procesul lor de transformare în peruci, dar și cărți Clubului #nicio_zi_fără_lectură.

Alte informații referitoare la acestea, dar și alte activități ale Clubului, găsiți pe pagina lor de facebook și instagram.

Evenimentul din 17 martie, ca și toate celelalte de alt fel, are participarea gratuită, fiind necesară doar o înscriere prealabilă.

 Acest eveniment va fi posibil cu ajutorul partenerilor și sponsorilor:

Parteneri media:


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/clubul-nicio_zi_fara_lectura-din-orhei-anunta-editia-iv/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19