Select your Top Menu from wp menus

Cleopatra Stratan va lansa albumul „Melodii pentru copii” pe 1 iunie

De Ziua Copiilor, Cleopatra Stratan îşi lansează cel mai nou album, „Melodii pentru copii”.

Concertul de lansare va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti.

Cleopatra Stratan promite un spectacol desprins din lumea basmelor, a copilăriei, a inocenţei, a jocului şi, nu în ultimul rând, a muzicii.

La sfârşitul concertului, Cleopatra va extrage numele câştigătorului unui sejur pentru două persoane la Disneyland Paris, alături de artistă şi restul familiei Stratan, la începutul lunii iulie. La tragerea la sorţi se califică toţi cei care au cumpărat un bilet la concert şi sunt prezenţi la Sala Palatului în seara spectacolului, anunță gândul.info.

Cleopatra Stratan a reuşit să intre de şase ori în Cartea Recordurilor şi se mândreşte cu propriul său album lansat la vârsta de doar trei ani, un hit care a stat pe primul loc, timp de şase săptămâni, în topurile naţionale, dar şi cu trei premii MTV primite la o vârsta atât de fragedă.

sursa: gandul.info


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cleopatra-stratan-va-lansa-albumul-melodii-pentru-copii-pe-1-iunie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19