Select your Top Menu from wp menus

CLASAMENTUL nou al celor mai BOGATI din lume, facut de FORBES

Pe primul loc la nivel mondial este din nou, după o pauză de patru ani, Bill Gates, cu o avere de 76 de miliarde de dolari, în creștere față de o avere de 67 de miliarde de dolari în 2013.

Pe poziția secundă se situează mexican Carlos Slim, liderul din ultimii patru ani, cu o avere de 72 de miliarde de dolari, în scădere cu un miliard comparativ cu 2013.

Spaniolul Amancio Ortega, proprietarul grupului Zara, se situează în continuare pe locul trei însă averea sa a crescut cu șapte miliarde până la 64 miliarde de dolari.

click AICI, pentru mai multe

 

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/clasamentul-nou-al-celor-mai-bogati-din-lume-facut-de-forbes/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19