Select your Top Menu from wp menus

Clarvăzătorii din Bulgaria sunt cei mai mari plătitori de taxe

Datele Agenţiei Naţionale pentru Venituri arată că numai un singur prezicător a raportat venituri de mai multe sute de mii de leva, fiind unul dintre cei mai mari plătitori de taxe din Bulgaria, transmite Novinite.

Nu mai puţin de 40 de ghicitori şi-au conectat registrele contabile la agenţia fiscală, pentru a transmite date în timp real referitoare la veniturile realizate.

În Sofia sunt înregistraţi legal nouă clarvăzători, capitala fiind urmată de oraşul Veliko Târnovo din nordul ţării.

Clarvăzătorii, ghicitorii şi astrologii din Bulgaria, dintre care unii dezleagă blesteme prin email, au raportat la fisc venituri de sute de mii de leva (sute de mii de euro), bulgarii afectaţi de criza economică fiind dispuşi să dea sume uriaşe de bani pentru a-şi afla viitorul.

În ultimii ani, clarvăzătorii, ghicitorii şi astrologii care susţin că au puteri speciale au devenit un adevărat fenomen social.

Afacerile vindecătorilor au la rândul lor o dezvoltare fără precedent, din cauza crizei economice, a disperării oamenilor, a misticismului şi a superstiţiilor.

Femei insistente stau la uşile spitalelor, iar anunţurile lor pot fi văzute în ziare şi pe Internet.

Cel mai adesea, pacienţii primesc facturi cu sume de două cifre, în loc de soluţii pentru problemele lor.

Promisiunile de a rezolva practic orice problemă, indiferent că este vorba despre dragoste, carieră, finanţe, stres sau boală i-a făcut pe vindecători atât de populari încât rivalizează cu succes cu medicii care au sărăcit după căderea comunismului.

Interzişi pe vremea comunismului, clarvăzătorii, astrologii şi salvatorii universali au demonstrat calităţi de invidiat pentru supravieţuirea într-o lume globalizată. Astfel, aceştia pot ridica un blestem prin email, să ghicească norocul pe messenger şi să ofere studii online la cerere.
sursa:mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/clarvazatorii-din-bulgaria-sunt-cei-mai-mari-platitori-de-taxe/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19