Select your Top Menu from wp menus

Clarificări sângeroase la Teleneşti: Un bărbat rănit grav dintr-o armă de vânătoare

Un locuitor al satului   Budai, Telenesti a fost  impuscat dintr-o arma de vanatoare,  duminica seara.  Barbatul, în vârstă de 32 de ani,   a fost  găsit însângerat în satul Ghiliceni, din  același raion. Politisitii, care au fost chemati la fata locului, au numarat pe corpul victimei, inclusiv pe capul acestuia, 5 plăgi provocate de o arma de vanatoare. Barbarul ranit a fost transportat la spital. 

In decursul catorva ore a fost retinuta persoana suspectata de impuscatura. Acesta s-a dovedit a fi  o cunoștință mai veche a victimei – un locuitor al s. Ghiliceni, in varsta de 40 de ani.

Potrivit cercetărilor preliminare, cei doi se aflau în conflict indelungat.  Duminica seara, dupa o cearta telefonica, barbatul din Budai a hotarat sa mearga la domiciliul barbatului din Ghiliceni. Nu a apucat insa sa ajunga  vreo 200 de m pana la casa gazdei din Ghiliceni,  fiind impuscat de pe un deal din  preajma. Potrivit politiei, arma din  care a tras barbatul din Ghiliceni era detinuta ilegal. Daca va fi gasit vinovat de instanta, suspectul risca pana la 20 de ani de inchisoare.

De mentionat si faptul ca  victima rafuielii de la Telenesti  are antecedente penale.  Potrivit politiei,  acesta a fost  anterior judecat pentru diverse infracțiuni.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/clarificari-la-telenesti-un-barbat-ranit-grav-dintr-o-arma-de-vanatoare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19