Select your Top Menu from wp menus

Clădirea Guvernului din Kiev este blocată de protestatari

În această dimineaţă mii de protestatari care au rămas în centrul Kievului au blocat căile de acces către clădirea guvernului.Presa ucraineană scrie că între timp se duc negocieri intense între deputaţii din Rada Supremă privind crearea unei coaliţii noi de guvernământ. Aceasta ar putea fi creată în baza celor trei partide de opoziţie Udar, Batkivşina şi Svoboda, iar mai mulţi deputaţi care au ieşit şi care vor ieşi din partidul pro-prezidenţial al Regiunilor nu vor adera la majoritate dar vor vota în funcţie de situaţie. În urma negocierilor în parlament s-ar putea crea o majoritate de cca 240 de deputaţi.
În această dimineaţă au fost confirmate informaţiile potrivit cărora majoritatea consiliilor din regiunile estice şi sudice se întrunesc în şedinţe extraordinare pentru ai cere lui Ianukovici introducerea situaţiei excepţionale. Aceasta însă poate fi introdusă doar prin votul în parlament.
Ieri UE şi SUA au condamnat violenţele din Kiev şi ocuparea de către protestatari a câtorva clădiri oficiale.
Tot ieri internetul a fost umplut de imagini cum soldaţii din trupele speciale Berkut, care ar fi aduşi din Doneţk şi Lugansk (regiuni tradiţional filoruse) băteau cu bestialitate jurnaliştii. În urma acţiunilor violente ale acestora a avut de suferit şi un medic.

sursa: national.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cladirea-guvernului-din-kiev-este-blocata-de-protestatari/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19