Select your Top Menu from wp menus

Ciupercile fac noi victime, inclusiv printre copii. O bătrână a DECEDAT din cauza otrăvirii

In raionul Orhei au fost inregistrate inca trei cazuri de intoxicare cu ciuperci. Urmare a acestor  cazuri razletite au avut de suferit cinci poersoane, printre care si un copil.  O femeie in varsta de 75 de ani din satul Morozeni si-a gasit sfarsitul din cauza ciupecilor pe care le-a mancat.

Potrivit datelor Centrului de Sanatate Publica (CSP) Orhei in perioada lunii octombrie  s-au intoxicat cu ciuperci 7 persoane din diferite localitati ale raionului Orhei.

CSP atrage atentia amatorilor de ciuperci, care profita de cresterea abundenta a acestora pe actuala vreme umeda si  ploioasa,  ca  culesul si consumul ciupercilor necunoscute este periculos.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ciupercile-fac-noi-victime-inclusiv-printre-copii-o-batrana-a-decedat-din-cauza-otravirii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19