Select your Top Menu from wp menus

Citatul zilei//Tkaciuk: „Necunoaşterea literaturii universale nu exonerează de răspundere”

Ex-consilierul prezidenţial, ex-deputatul comunist Mark Tkaciuk, a parafrazat o expresie din jurisprudenţă, iar fraza rezultată e una ironică și sugestivă.

În cadrul unui interviu pentru o publicaţie de limba rusă, Tkaciuk a fost întrebat dacă există limite pentru lăcomia şi ambiţiile nesănătoase ale potentaţilor zilei de astazi din Modova. Pentru acei, care îmbogăţindu-se pentru 10 generaţii înainte, ar putea face ceva bun şi pentru ţară, deoarece viaţa oricum se termină , iar „cu tine nu iei nimic” .

Cel care înainte mai era numit „eminența cenuşie” a PCRM a declarat că aceasta este  o întrebare filozofică, iar  răspunsurile se găsesc  în romanele lui Dostoevski, Zola, Balzac sau lucrările sociologice ale lui Max Weber. În privinţa guvernatorilor moldoveni poate fi doar adăugat că „necunoaşterea literaturii universale nu exonerează de răspundere. Iar ei vor trebui să răspundă”.

Răspunzând la o altă întrebare, Tkaciuk a precizat că, acum 3 ani,  nu a plecat din PCRM , ci a fost dat afară de către foştii săi colegi care, în prezent, ‘înfrumusețează’’ prezidiumurile formaţiunilor anticomuniste.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/citatul-zileitkaciuk-necunoasterea-literaturii-universale-nu-exonereaza-de-raspundere/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19