Select your Top Menu from wp menus

Cîştigătorul Fabricii de Staruri-3 a refuzat colaborarea cu producătorii din România

Cîştigătorul Fabricii de Staruri 3, Alex Maţaev, a refuzat ofertele producătorilor muzicali din România, relatează prime.md. Potrivit sursei, artistul s-a arătat nemulţumit de condiţiile impuse şi a decis să amîne semnarea contractului.

„Îmi este neplăcut să vorbesc despre acest lucru. Mi s-a propus un contract pe 5 ani. Conform condiţiilor contractului, nu puteam să lucrez sub numele meu. S-a propus să facem un trio, însă eu nu mă văd în trio. Din cauza aceasta şi am refuzat colaborarea”, a spus artistul.

Cu toate că nu va avea un contrat cu o casă de producţie, Alex nu se opreşte să meargă mai departe cu aceeaşi încredere în muzica pe care o face. Tînărul interpret îşi va bucura fanii, în cel mai scurt timp, cu primul său videoclip la piesa „Who I Am”, scrisă însuşi de el.

Amintim că, pe 3 iunie, a avut loc concertul final din cadrul proiectului “Fabrica de staruri-3”. Cîştigătorul proiectului a devenit Alex Maţaev, în vîrstă de 21 de ani, din Bălţi. Alex a primit cadou un automobil Jaguar XK, un contract cu compania română de înregistrări audio “Green Tree Rеcords„ şi un Ipad 3.

sursa: prime.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cistigatorul-fabricii-de-staruri-3-a-refuzat-colaborarea-cu-producatorii-din-romania/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19