Select your Top Menu from wp menus

Cireşe si capşuni – noutatea nr.1 a săptămânii curente, la piaţa din Orhei FOTO

Abia aparute la mijlocul lunii mai, ciresele au si invadat imediat piata agroalimentara din entrul orasului Orhei. Se vand la cantar –  cu 12-13  lei/1kg si cu borcanul de 500 gr – 5 lei.

De cateva ori mai scumpe sunt capsunile – 65 lei/1kg. Lucru de inteles, mai ales  cand,  in dimineata zilei de joi, 17 mai, in toata piata se afla doar o precupeata  cu capsuni  pe tejghea.

Timp de o saptamana, castravetii si rosiile au mai scazut nitel din pret. Fata de 23 si 36 de lei joia trecuta, acum costa  17 si 28 lei/1 kg, respectiv.

Marea parte a cumparatorilor nici nu stiu, deocamdata, despre oferta de cirese si capsuni, daramite – despre faptul ca deja ar putea sa le cumpere si gusta.  De aceea, chiar daca la piata agroalimentara, ca in orice zi de joi,  sunt foarte multi vizitatori, acestia  nici nu se inghesuiesc prin partile unde precupetii si-au scos marfa dulce.

La piata industriala, de asemenea, este expusa marfa de sezon – bluzite, rochite, fustite, tricouri usurele. Insa,  aici,  vanzatorii mai mult se plictisesc, in lipsa aproape totala a doritorilor sa-si innoiasca garderoba de primavara-vara.

Mai multe – in „Socoteala de acasa”,  la Radio Orhei , vineri, 18 mai. Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cirese-si-capsuni-noutatea-nr-1-a-saptamanii-curente-la-piata-din-orhei-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19