Select your Top Menu from wp menus

Cipru continuă să se afle în criză. Un drapel al UE a fost ars ieri de oameni nemulţumiţi

Presedintele cipriot, Nicos Anastasiades, se va deplasa sambata la Bruxelles intr-o ultima tentativa de a convinge creditorii internationali de viabilitatea noului plan aprobat vineri noaptea de parlamentul de la Nicosia si cu speranta de a obtine un ajutor international, inainte de scadenta, luni, a ultimatumului Bancii Centrale Europene privind stoparea virarilor de lichiditati catre banci, scrie AFP.

Pe insula mediteraneana, unde bancile sunt inchise de o saptamana si toate viramentele via internet sunt blocate, situatia devine critica pentru numeroase intreprinderi, incapabile sa-si plateasca furnizorii sau sa fie platite.

Zeci de manifestanţi s-au adunat, vineri seară, în faţa Parlamentului de la Nicosia, incendiind un drapel al Uniunii Europene, în contextul în care liderii ciprioţi dezbăteau un nou plan pentru a primi un împrumut din partea creditorilor internaţionali, relatează AFP, citată de Mediafax.

„Taxa pe depozite bancare este furt”, au strigat protestatarii, în timp ce 30 de tineri cu feţele acoperite au dat fac unui steag al Uniunii Europene.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cipru-continua-sa-se-afle-in-criza-un-drapel-al-ue-a-fost-ars-ieri-de-oameni-nemultumiti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19