Select your Top Menu from wp menus

Ciocnire în mare cu un „OBIECT NEIDENTIFICAT”: 80 de răniţi

Peste 80 de persoane au fost ranite vineri dimineata dupa ce un feribot de mare viteza care se indrepta de la Hong Kong spre Macao s-a ciocnit pe mare cu un „obiect neidentificat”, conform Departamentului Marinei, citat de AFP.

„Potrivit informatiilor primite de la Departamentul Marinei, dintre cei 80 de raniti doar patru se afla in stare grava”, a declarat un purtator de cuvant al guvernului din Hong Kong. Coliziunea a avut loc in apropierea insulei Hei Ling Chau.

Dupa accident, feribotul a reusit sa se intoarca in portul Sheung Wan din Hong Kong, unde mai multe ambulante asteptau sa preia ranitii. La bord se aflau 105 pasageri si 10 membri ai echipajului.

sursa: national.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ciocnire-in-mare-cu-un-obiect-neidentificat-80-de-raniti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19