Select your Top Menu from wp menus

Cine sunt orheienii de pe listele partidelor înregistrate pentru alegerile parlamentare – 5

În perioada 14-21 iunie Comisia Electorală Centrală a înregistrat trei concurenți electorali pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. Aceștia sunt: Partidul Regiunilor din Moldova, Partidului „Patrioții Moldovei”, Partidul Oamenilor Muncii, Partidul Politic ” Partidul Schimbării” și Partidul Politic Noua Opţiune Istorică. Pe listele acestora candidează și câțiva orheieni.


Pe lista Partidului Oamenilor Muncii candidează Vladislav Șevcenco. Acesta este născut în 1973 , de profesie este economist și activează în calitate la SRL ”Parșe-Tutun” din Orhei. Vladislav Șevcenco a fost consilier orășenesc în perioada 2007-2011 și 2011-2015 din partea Patridului Democrat. Tot din partea Partidului Democrat, Șevcenco a fost consilier raional în perioada 2015-2019. În 2017 acesta a fost reținut și a figurat o perioadă, alături de alte câteva persoane într-un dosar de contrabandă cu țigări.
Pe lista POM candidează Alexandru Donică din Orhei. Acesta este născut în 1974, de profesie manager-economist și activează în calitate de administrator al S.A ”Agroteh” din Orhei. În perioada 2016-2019 a fost consilier orășenesc din partea Partidului Democrat.
Victoria Ababii, este născută în 1983, este licențiată în studii politice și administrative, activează în calitate de consilier la filiala Mobiasbanca din Orhei.
Mihail Cebotari este născut în 1983, este de profesie economist și activează în calitate de administrator al SRL ”Ecodava”.
Olga Popa, este născută în 1985 și activează în calitate de administratoare a unui salon de frumusețe din Orhei ”Olgette Rouge”.
Dumitru Coval, este născut în 1999 și este student.
Natalia Badilică, este născută în 1959, de profesie pedagog, în prezent pensionară.
Tamara Casper, este născută în 1960, de profesie optician și activează în calitate de maistru-optician la SRL ”Afina VSH” din Orhei.
Mihail Țulan, este născut în 1969 la Hîjdieni, Orhei și activează în calitate de paznic la SRL ”Parșe-Tutun”.
Vasile Fricățel, este născut în 1961, de profesie mecanic și activează în calitatate de șef de producere la S.A ”Agroteh”.
Igor Spînu, este născut în 1969,  de profesie este cofetar și activează în calitate de paznic la SRL ”Parșe-Tutun”.
Andrei Filip, este născut în 1987, de profesie economist și activează la SRL ”Orom-Imexpo” din Orhei.
Svetlana Ungureanu, născută în 1961, de profesie contabilă, în prezent pensionară.
Ilie Vatrici, născut în 1969 la Hîjdieni, Orhei, de profesie tâmplar, activează la SRL ”Parșe-Tutun”.


Pe lista Partidului Schimbării candidează Ana Băcioi, născută în 1958 Step-Soci. De profesie este economistă și activează în calitate de director al Asociației de Economii și Împrumut „Fermier-Credit”.
Iurie Siloci, este născut în 1961, de profesie pedagog și în prezent pensionar. Acesta a fost consilier rational din partea PLDM în perioada 2011-2015. În 2015 a ajuns în consiliul rational la fel pe lista PLDM, apoi alături de alți câțiva consiglieri a anunțat părăsirea fracțiunii și partidului. Ulterior a aderat la PDM, iar în 2018 a devenit vicepreședinte al raionului responsabil de domeniul social. Acesta a condus o perioadă și Direcția Situații Excepționale Orhei.
Alexandru Șaban, este născut în 1966, de profesie inginer-mecanic și activează în calitate de inginer la  „Sportcar” SRL din Orhei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cine-sunt-orheienii-de-pe-listele-partidelor-inregistrate-pentru-alegerile-parlamentare-5/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19