Select your Top Menu from wp menus

Cine sunt orheienii de pe listele partidelor înregistrate pentru alegerile parlamentare – 4

În perioada 7-13 iunie Comisia Electorală Centrală a înregistrat trei concurenți electorali pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. Aceștia sunt: Pаrtidului Politic Partidul Verde Ecologist, Partidului Politic „Partidul Legii şi Dreptății”, și Partidului Politic „Puterea Oamenilor”. Pe listele acestora candidează și câțiva orheieni.

Pe lista Partidului Verde Ecologist candidează Ana Timiș din Pohrebeni. Aceasta este născută în 1973 și de profesie este juristă, fiind liber-profesionistă.

Pe lista Partidului Legii și Dreptății candidează Igor Doroș. Acesta este născut în 1974, de profesie este inginer și activează în calitate de agent superior la Agenția Servicii Publice.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cine-sunt-orheienii-de-pe-listele-partidelor-inregistrate-pentru-alegerile-parlamentare-4/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19