Select your Top Menu from wp menus

Cine spune adevărul: Ponta sau Comisia Europeană?

Comisia Europeană aşteaptă în continuare un răspuns de la premierul român Victor Ponta la cererile sale în legătură cu criza politică ce afectează ţara şi speră să îl primească rapid, a declarat luni un purtător de cuvânt.
Ponta a afirmat vineri că a răspuns în scris la lista primită de la Comisia Europeană. Dar contactele au continuat între Bruxelles şi Bucureşti „în mod intens tot week-end-ul”, a subliniat luni acest purtător de cuvânt, Olivier Bailly.

„Nu am primit până acum oficial o scrisoare finală din partea autorităţilor române”, a declarat el, adăugând că Executivul european aşteaptă „confirmarea angajamentelor scrise ale Guvernului”.

Bruxelles-ul a solicitat oficial abrogarea a două ordonanţe de urgenţă, adoptate săptămâna trecută, care reduc puterile Curţii Constituţionale şi schimbă regulile referendumului prevăzut pentru 29 iulie privind demiterea preşedintelui, votată de Parlament la 6 iulie.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cine-spune-adevarul-ponta-sau-comisia-europeana/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19