Select your Top Menu from wp menus

Cine și de-ai cui sunt consilierii care vor conduce Orheiul în următorii 4 ani. Vezi lista

Ca și în precedentele Consilii orășenești/municipal, din actualul for, ales în rezultatul scrutinului local din 20 octombrie, fac parte 27 de consilieri. Componența actualului Consiliul municipal (CMO) este, în esență unipartinică, fiind dominată  de  24 de consilieri ai  Partidului Șor.

Capul de listă ai majoritarilor,  Marina Tauber,  a anunțat crearea fracțiunii “Partidul Șor”. În precedentul CMO,  fracțiunea consilierilor-șoriști, care era mai puțin numeroasă,  se numea “Pentru Orhei”

De notat că atât Tauber, cât Reghina Apostolova care, aflându-se sub control judiciar în dosarul „furtului miliardului”,  au  participat  la alegeri și au fost alese în calitate de  consilier municipal, sunt  și deputate in Parlamentul republicii. Cele două funcții eligibile sunt incompatibile, de aceea deputatele și, mai nou, consilierele Partidului Șor,  trebuie să  decidă în decurs de 30 de zile la care din mandatele pe care le dețin  vor  renunța.

Cosilierii din fracțiunea Partidului ”Șor”

Tauber Marina
Apostolova Reghina
Țurcanu Dinu
Cristea Valerian
Ulanova Svetlana
Șargu Alina
Neamțev Anatolii
Belenchi Iurie
Pisov Evgheni
Dariev Boris
Gorea Tatiana
Bușilă Radu
Capbătut Alexei
Tabarcea Avelin
Parutenco Nelli
Romanova Olga
Railean Tatiana
Caprari Tatiana
Gălescu Cristina
Sidorenco Maxim
Cazac Dumitru
Țipordei Denis
Cogalniceanu Ludmila
Iazadji Lidia

 BE ACUM Da și Pas

Pănuța Tatiana
Harea Igor

Aga Sergiu – candidat independent


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cine-si-de-ai-cui-sunt-consilierii-care-vor-conduce-orheiul-in-urmatorii-4-ani-vezi-lista/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19