Select your Top Menu from wp menus

Cine, pentru cine şi din ce bani întinde mesele la Primăria Orhei// FOTO

În după amiaza zilei de ieri, de-a lungul holului Primăriei Orhei  a fost întinsă o masă cu diverse bucate. Din spusele gazdelor, masa a fost servită pentru agenţii economici. Or, aceştia  au fost invitaţi  la o întâlnire  pe tema taxelor locale, care a fost organizată în sala de la parterul instituției.

După aproximativ  o oră de discuţii în contradictoriu, dată fiind intenţia municipalităţii de a majora considerabil unele taxe, viceprimara Marina Cravcenco, le-a propus agenţilor economici să finalizeze întâlnirea şi să iasă la “un ceai”.

Vezi si  Taxele locale, proiectate pentru 2019, subiect de discuţie la o întrunire desfăşurată la Primăria Orhei

Solicitată de reporterul Radio Orhei să spună cât a costat masa şi din ce fonduri a fost plătită, Cravcenco a ezitat să răspundă la întrebări. În schimb, în discuţie a intervenit conducătorul unei firme din Orhei, Valeriu Savin. Acesta a declarat că înşişi agenţii economici, iar la concret, chiar el a contribuit la organizarea mesei din holul Primăriei. Dar nici Savin nu a spus  cât au costat bucatele şi dacă contribuţia s-a făcut în bani sau în producte.

După încheierea discuţiilor din sală, doar câteva persoane s-au apropiat de  masa cu bucate. Iar în timp ce agenții economici  părăseau Primăria, sala de la parter incepuse să se umple din nou, pe  seama șuvoiului de persoane care intrau prin uşa laterală, la o adunare organizată de Partidul “Șor”.

  • masa bucate hol primaria Orhei (1)
  • masa bucate hol primaria Orhei (2)
  • masa bucate hol primaria Orhei (3)

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cine-pentru-cine-si-din-ce-bani-intinde-mesele-la-primaria-orhei-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19