Select your Top Menu from wp menus

Cine fură banii europeni la hotarul RM?

Directorul general al Serviciului Grăniceri (astăzi, Poliţia de Frontieră) şi-ar fi însuşit 130 mii de euro. Dezvăluirea unor fraude în implementarea proiectului european care prevede instalarea reţelelor de comunicaţii fixe şi mobile pentru Serviciul Grăniceri continuă, scrie Ziarul de Garda.

În timp ce managerul unei companii implicate în proiect îl acuză pe Roman Revenco de «spălare de bani», acesta neagă acuzaţiile, aducând învinuiri similare la adresa celui dintâi.
Pe 24 mai 2012, ZdG a publicat un articol (Proiect european cu ilegalităţi) în care aducea la cunoştinţă descoperirea unor fraude la implementarea acestui proiect. Atunci se discuta despre cearta dintre câteva firme subcontractoare, care au ajuns în judecată. Motiv de ceartă între acestea erau câteva sute de mii de euro. La acel moment însă toate părţile au anunţat că n-ar fi la curent cu amănuntele cazului dat, evitând să dea un răspuns clar în acest sens.

click pentru mai multe detalii:  zdg.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cine-fura-banii-europeni-la-hotarul-rm/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19