Select your Top Menu from wp menus

Cine este și ce avere declară Svetlana Căpățină, candidata PCRM la funcția de primar de Orhei

Svetlana Căpățină este candidata Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM) la funcția de primar al municipiului Orhei. Aceasta candidează și pe istele candidaților la funcțiile de consilier municipal și raional, din partea PCRM .

Svetana Căpățină are 50 de ani. S-a născut în Orhei. Are studii superioare. Activează în calitate de specialist principal-metodist la Direcţia Generală Educaţie Orhei. La alegerile parlamentare din februarie 2019 a concurat în circumscripţia uninominală Orhei pentru funcţia de deputată. La alegerile parlamentare din 2014 a figurat pe lista electorală a PCRM cu nr.97.

Potrivit declarației de avere și venituri, depusă de Svetlana Căpățină luna trecuta   la CECE municipal Orhei, în anii 2017-2018 au existat doar două surse de venituri: salariul pentru doi ani de la Direcţia Educaţie Orhei – 44154 lei (2017) şi 58747 (2018) şi o pensie de invaliditate în mărime de  7200 lei (2017) şi 6600 lei (2018).

Informatiile din acest material au fost preluate din datele biografice, declaratiile de avere si interese depuse la organul electoral si alte surse deschise si  din prezentarile facute de candidati in cadrul  dezbaterii electorale la Radio Orhei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cine-este-si-ce-avere-declara-svetlana-capatina-candidata-pcrm-la-functia-de-primar-de-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19