Select your Top Menu from wp menus

Cine este şi ce avere declară Marin Colun, candidatul PSRM la funcţia de primar de Orhei

Marin Colun este candidatul Partidului Socialiştilor din Moldova (PSRM) la funcţia de primar al municipiului Orhei. Acesta figurează şi pe lista candidaţilor la funcţiile de consilier municipal, din partea PSRM.

Marin Colun are 38 de ani. S-a născut în raionul Rezina, după cum este indicat în datele biografce depuse la CECE Orhei. În cadrul dezbaterii electorale la Radio Orhei, candidatul a declarat că a crescut şi s-a dezvoltat în oraşul Orhei. Are studii superioare – a absolvit Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chişinău. Profesia – pedagog. Până în anul 2014, când a fost redus profilul „Învăţământ primar şi preşcolar” de la Colegiului Pedagogic din Orhei, a predat la această instituite de învăţământ. Locuieşte în oraşul Orhei.

În prezent, potrivit datelor biografice depuse la CECE Orhei, Marin Colun nu este angajat în câmpul muncii, iar potrvit declaraţiei de avere şi interese personale, în ultimi doi ani – 2017 şi 2018, nu a avut venituri. În declaraţia candidatului sunt indicate ca proprietate un apartament cu suprafaţa de 44 m.p., cu o valoare de 33 853 lei, dobândit în anul 2014 şi un automobil Mercedes E220, fabricat în 1995 și procurat în 2011, cu valoarea de 10 mii de lei.

Informaţiile din acest material au fost preluate din datele biografice, declaraţiile de avere şi interese depuse la organul electoral şi alte surse deschise şi din prezentările făcute de candidaţi în cadrul dezbaterii electorale la Radio Orhei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cine-este-si-ce-avere-declara-marin-colun-candidatul-psrm-la-functia-de-primar-de-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19