Select your Top Menu from wp menus

Cine este şi ce avere declară Gheorghe Cotruţă, candidatul PPEM la funcţia de primar de Orhei

Gheorghe Cotruţă este candidatul Partidului Popular European din Moldova (PPEM) la funcţia de primar al municipiului Orhei. Acesta figurează şi pe listele candidaţilor la funcţiile de consilier municipal şi raional, din partea PPEM.

Gheorghe Cotruţă are 63 de ani. S-a născut în satul Budăi, Orhei. A învăţat la şcoala din satul Step-Soci. A absolvit Colegiul de Viticultura şi Vinificaţie şi Institutul Politehnic din Chişinău. Are studii superioare. Profesia – inginer-mechanic. Activitatea profesională a început-o în calitate de lăcătuş şi avansat până la funcţia de director al Fabricii de Fermentare a Tutunului din Orhei. În prezent, este mecanic-sef la Drumuri Orhei SA. Locuiește în oraşul Orhei.

Potrivit declaraţiei de avere şi interese, depuse la CECE Orhei, candidatul PPEM a primit în ultimii doi ani un salariu în suma totală de 250 mii lei, iar soţia să – de 260 mii lei. Pensia soţiei a constituit 24 de mii de lei, iar veniturile din depunerile la instituţiile bancare – 14 mii lei. În declarație este indicat și faptul obţinerii în anul 2019 a unui credit bancar în suma de 80 mii lei.

Gheorghe Cotruță este proprietar al unei case de locuit în Orhei, cu suprafaţa de 120 m.p, cu o valoare de 160 mii lei, care a fost dobândită în 1995, şi al unui spaţiu c omercial situat în Orhei, cu suprafața de 28 m.p., în valoare de 178 mii lei, care a fost dobândit în 2015.
Acesta deţine în proprietate un automobil Honda CRV, din 2004, procurat în 2014 cu 120 mii lei.

Informaţiile din acest material au fost preluate din datele biografice, declaraţiile de avere şi interese depuse la organul electoral şi alte surse deschise şi din prezentările făcute de candidaţi în cadrul dezbaterii electorale la Radio Orhei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cine-este-si-ce-avere-declara-gheorghe-cotruta-candidatul-ppem-la-functia-de-primar-de-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19