Select your Top Menu from wp menus

Cine este beneficiarul fraudei bancare. Versiunea lui Șor//ZDG

Ilan Șor susține că principalul beneficiar al furtului din sistemul bancar este Veaceslav Platon, dar că acesta ar fi plătit două milioane de dolari experților Kroll ca numele său să nu apară în investigații. Controversatul om de afaceri, primar de Orhei și lider al partidului care-i poartă numele, susține că a fost o victimă a circumstanțelor și că a fost nevoit să scoată de la S.A. „Banca de Economii” 250 de milioane de euro, scrie Ziarul de Gardă.

 Banii i-a scos  fiind amenințat de Vlad Filat cu presiuni asupra afacerilor și fiind asigurat de Veaceslav Platon că banii vor fi întorși, il citează pe Șor publicația care notează totodată, că Ilan Șor recunoaște că s-a aflat în relații apropiate de prietenie cu Filat, Platon și Usatîi.

Declarațiile despre fraudele din sistemul bancar, Șor le-a făcut pentru RTR Moldova, în cadrul unei emisiuni în care s-a poziționat drept parte vătămată a schemei,  din care dă asigurări că nu a beneficiat de niciun dolar.

În articolul despre  versiunea lui Șor privind frauda bancară,  expusă într-un interviu amplu, acordat RTR Moldova,   publicația  evidențiază și unele neconcordanțe între declaratiile anterioare ale lui  Ilan Șor și cele actuale.

Materialul integral, AICI


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cine-este-beneficiarul-fraudei-bancare-versiunea-lui-sor-zdg/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19