Select your Top Menu from wp menus

Cine a pus ace în mâncarea din avioanele americane?

Poliţia federală americană (FBI) a anunţat că a lansat o investigaţie, după ce o compania aeriană a anunţat că au fost găsite ace de cusut în patru sendvişuri servite la bordul a patru zboruri separate ale sale, scrie Mediafax.
Poliţia federală americană (FBI) a anunţat că a lansat o investigaţie, după ce compania aeriană americană Delta Air Lines a anunţat că au fost găsite ace de cusut în patru sendvişuri servite la bordul a patru zboruri separate ale sale de la Amsterdam, în Olanda, spre Statele Unite.

Două dintre ace au fost găsite de către pasageri, moment după care Delta Air Lines a transmis tuturor celor 18 zboruri plecate de la Amsterdam să nu mai servească senvişuri, relatează CNN.

Alte două ace au fost găsite, dintre care unul de către un şerif federal american. Un pasager de la bordul avionului care se îndrepta spre Minneapolis s-a rănit cu un ac, dar a refuzat să primească tratament medical.

Agenţi federali americani au început o investigaţie penală, a anunţat agentul special Stephen Emmett, un purtător de cuvânt al FBI, la Atlanta.
sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cine-a-pus-ace-in-mancarea-din-avioanele-americane/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19