Select your Top Menu from wp menus

Cinci tineri au fost reţinuţi pentru omorul unui turc la Chişinău. VIDEO

Cinci tineri au fost reţinuţi pentru omorul unui turc la Chişinău. Potrivit Comisariatului General de Poliţie al capitalei omorul a fost anunţat la 2 februarie de stăpânul apartamentului care îş oferea în chirie cetăţeanului turc. Bărbatul, în vârstă de 61 de ani care era conducătorul unui SRL din capitală, a fost strangulat.
În urma investicaţiilor oamenii legii au reţinut au reţinut 5 persoane suspecte. Acestea s-au dovedit a fi doi tineri cu vârstele de 19 şi respectiv 26 ani, originari din raioanele Hânceşti şi Cantemir. Celelalte persoane s-au dovedit a fi trei tinere cu vârstele de 20 şi 23 ani, originare din raioanele Criuleni şi Ungheni.
Anterior tinerele ar fi vizitat de mai multe ori cetăţeanul turc. Acestea ar fi avut ideia de a organiza jaful şi au implicat în el cei doi tineri.

Amintim că exact un an în urmă poliţiştii moldoveni au reţinut alţi 6 tineri care au omorât un afacerist turc, care era şi şeful Asociaţiei oamenilor de afaceri turci din România. Şi în acel caz figurau 2 tinere.

În anul 2010 alţi trei tineri, printre care şi o fată au fost reţinuţi pentru omorul unui om de afaceri italian pe care tânăra l-a ademenit în Moldova .


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cinci-tineri-au-fost-retinuti-pentru-omorul-unui-turc-la-chisinau-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19