Select your Top Menu from wp menus

Cinci moldoveni vor să devină preşedinte al Republicii Moldova

Cinci moldoveni vor să devină preşedinte. Ei au ridicat deja setul de acte necesar pentru înregistrare de la comisia parlamentară pentru alegerea preşedintelui. George Mocanu, membru al acestei comisii, a declarat pentru Publika TV că este vorba despre un fermier, un şomer, un inginer-mecanic, un profesor de colegiu şi un avocat.

Patru candidaţi sunt din Capitală, iar unul este originar din Dubăsari. Lor le-au fost înmânate formularele pentru declaraţia de venit, pentru colectarea semnăturilor din partea parlamentarilor şi lista medicilor pe la care trebuie să treacă. Linia pentru înregistrarea candidaţilor se trage pe 14 noiembrie, la ora 24.

Una din condiţii pentru înregistrare este înaintarea candidatului din partea a cel puţin 15 deputaţi. Pentru a deveni preşedinte, un concurent trebuie să fie votat de cel puţin 61 de parlamentari. Prima încercare de alegere a şefului statului va avea loc pe 18 noiembrie.

sursa: publika.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cinci-moldoveni-vor-sa-devina-presedinte-al-republicii-moldova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19