Select your Top Menu from wp menus

Cinci medici din Orhei, decedați de COVID-19 au fost decorați post-mortem cu ”Ordinul de Onoare”

Cinci medici din Orhei, care au decedat din cauza COVID-19 se află în lista lucrătorilor medicali din republică decorați cu ”Ordinul de Onoare”. Distincțiile au fost acordate unui grup de 134 de cadre medicale, în semn de profund omagiu și gratitudine pentru curajul, devotamentul și spiritul de sacrificiu de care au dat dovadă în realizarea actului medical, riscându-și propria viață pentru salvarea altor vieți omenești în perioada pandemiei Covid-19.
Cadrele medicale din Orhei decorate post-mortem sunt: Lilia Calestru – șefă de secție la Spitalul de Psihiatrie din Orhei, Ion Dvornic- medic la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Raional Orhei, Zinaida Muntean – medic la Spitalul Raional Orhei, Ion Stati – medic la Spitatul Raional Orhei, Ivan Șiman – șeful secției chirurgie a Spitalului Raional Orhei.
Distincțiile au fost acordate, prin decret prezidențial de Maia Sandu, cu ocazia Zilei lucrătorului medical și a farmacistului, marcată în Republica Moldova în a treia duminică a lunii iunie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cinci-medici-din-orhei-decedati-de-covid-19-au-fost-decorati-post-mortem-cu-ordinul-de-onoare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19