Select your Top Menu from wp menus

Cinci lucruri stupide pe care le-au facut celebrităţile

Desi sunt cunoscute la nivel mondial, vedetele de la Hollywood nu se dau inapoi de la a comite gafe ce fac inconjurul lumii, scrie a1.ro.

Lily Allen isi baga tot pumnul in gura

In emisiunea „Lily Allen and Friends”, transmisa pe BBC, cantareata il avea ca invitat pe Cuba Gooding Jr., numai ca publicul aproape adormise de plictiseala. Pentru a mai invia putin atmosfera, Lily Allen s-a decis sa atraga atentia celor din sala, asa ca si-a bagat tot pumnul in gura.

Nicolas Cage si-a cumparat piramida

Pentru a fi fericit si in viata cealalta, Nicolas Cahe si-a cumparat un cavou sub forma de piramida, inalt de aproape trei metri, intr-un cimitir din NewOrleans.

Vanessa Williams s-a stropit cu urina pe fata

Desi este cunoscuta ca una dintre cele mai sexy artiste mulatre din lume, Vanessa Williams nu se da inapoi la a face lucruri extreme de cIudate pentru a-si intretine frumusetea. Spre exemplu, pentru a scapa de acnee, vedeta si-a dat cu urina pe fata.

Heidi Montag s-a operat pe tot corpul intr-o singura zi

Starleta si-a facut nici mai mult nici mai putin de 10 operatii estetice intr-o singura zi.

Jessica Simpson trage vanturi in public

Desi, atunci cand era casatorita cu Nick Lachey, ne lasase impresia ca este o femeie frumoasa si delicate, Jessica Simpson a avut grija sa ne convinga, treptat-treptat, de contrariu. Dovada? Aflata intr-o sedinta de afaceri, ea a dat relaxata un vant, in timp ce tot ice aflati in acea camera au impietrit. „In timp ce unul dintre producatorii vorbea intr-o sala de sedinta plina, Jessica a tras un part foarte zgomotos. Nimeni n-a stiut ce sa zica dupa aceea”, a declarat un martor pentru US Weekly.

sursa: a1.ro