Select your Top Menu from wp menus

Chişinăul, al şaselea în topul celor mai URÂTE oraşe din lume

După ce a realizat clasamente cu cele mai frumoase sau romantice oraşe din lume, portalul Ucityguides.com a realizat şi un top al celor mai urâte 10 urbe din lume. Capitala Republicii Moldova a nimerit  pe locul şase în acest clasament, pentru blocurile sovietice, scrie Adevarul.
„Capitala Republicii Moldova este ca un spin în ochi. Este un oraş, în mare parte industrial, cu blocuri urâte de tip sovietic, cele mai multe dintre ele în descompunere (şi nu foarte curat). Există multe oraşe neatractive marcate de epoca sovietică în Europa de Est, dar de la o capitală te aştepţi la mai mult”, constată autorii clasamentului.

Potrivit portalului ucityguides.com, care a realizat un astfel de clasament pe baza argumentelor furnizate de experţii în domeniu, printre cele mai urâte oraşe din lume se numără Guatemala (Guatemala), Mexico (Mexic), Amman (Iordania), Caracas (Venezuela), Luanda (Angola), Huston, Detroit şi Los Angeles (SUA) şi Sao Paolo (Brazilia).

sursa: adev.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/chisinaul-pe-sase-in-topul-celor-mai-urate-orase-din-lume-citeste-mai-mult-adev-romnd033/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19