Select your Top Menu from wp menus

Chişinăul „lucrează cu autoritățile siriene” pentru a o găsi pe Carina Colța

Ministerul moldovean de externe spune că „lucrează cu autoritățile siriene” pentru a o găsi pe Carina Colța, moldoveanca dintr-o înregistrare video pe internet în care spune că a fost trimisă în Siria de Hezbollah să spioneze rebelii sirieni, dar a fost capturată.

Viceministrul Iulian Groza este citat de ziarul Adevărul spunând că autoritățile siriene „s-au dovedit a fi deschise”. Serviciul de Informații și Securitate a spus aceleiași publicații că SIS „cooperează în context regional şi internaţional” pentru a elucida cazul.

În înregistrarea video publicată pe internet a 14 august, Carina Colța originară din stânga Nistrului apare în imagine alături de o altă femeie, din Belarus. Având în spate bărbați înarmați cu cagule pe cap, ea spune că ar fi fost trimisă de milițiile libaneze Hezbolah să colecteze informații despre Armata Siriană Liberă. Adevărul mai scrie că autoritățile moldovene nu o consideră ostatecă, pentru că presupușii ei răpitori n-au înaintat nici o revendicare ca să o elibereze.

sursa: europalibera.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/chisinaul-lucreaza-cu-autoritatile-siriene-pentru-a-o-gasi-pe-carina-colta/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19