Select your Top Menu from wp menus

Chișinăul dezminte informațiile că din regiunea transnistreană s-ar fi tras asupra Ucrainei

Ministerul moldovean al Apărării a declarat drept „false” informațiile că din regiunea transnistreană s-ar fi tras asupra Ucrainei.

„În contextul știrilor circulate pe rețelele sociale despre atacurile de pe teritoriul regiunii transnistrene în adresa Ucrainei, Ministerul Apărării anunță că această informație este falsă”, se spune într-o postare pe pagina de Facebook a ministerului.

Ceva mai devreme, pe rețelele de socializare online a apărut o înregistrare video care ar fi înfățișa tiruri de rachete. „Rugăm insistent reprezentanții mass-media să nu distribuie informație neconfirmată din surse oficiale”.

sursa: europalibera.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/chisinaul-dezminte-informatiile-ca-din-regiunea-transnistreana-s-ar-fi-tras-asupra-ucrainei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19