Select your Top Menu from wp menus

Chişinăul are doi viceprimari. Ruslan Codreanu şi Silvia Radu au fost numiţi în funcţie

Fosta directoare a companiei „Gas Natural Fenosa”, Silvia Radu, şi consilierul municipal PPEM, Ruslan Codreanu, au fost numiţi în calitate de viceprimari ai municipiului Chişinău.

Anunţul a fost făcut în dimineaţa zilei de astăzi, 6 noiembrie, de către primarul general interimar, Nistor Grozavu, menţionând totodată el se retrage din funcţia pe care o exercită la moment.

Primăria Chişinău a rămas fără viceprimari mai bine de şase ani, în ultimele două mandate Dorin Chirtoacă preferând să numească interimari.

După reţinerea edilului Chişinăului de către CNA, acesta a fost suspendat iar Nistor Grozavu a devenit primar general interimar.

sursa: tvrmoldova.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/chisinaul-are-doi-viceprimari-ruslan-codreanu-si-silvia-radu-au-fost-numiti-in-functie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19