Select your Top Menu from wp menus

Chirtoacă: PDM s-a opus propunerii PL de a numi în fruntea PG un străin

Partidul Democrat s-a opus propunerii Partidului Liberal, de a depolitiza Procuratura Generală şi a numi în fruntea instituției un cetățean străin, a declarat joi seara prim-vicepreședintele PL, Dorin Chirtoacă, după o nouă rundă de negocieri privind formarea unei alianțe de guvernare.
Dorin Chirtoacă spune că cealaltă formaţiune pro-europeană PLDM este dispusă să accepte „de principiu” propunerea PL.
La rândul său, președintele PDM, Marian Lupu a argumentat poziţia formaţiunii sale prin faptul că „moldovenii aleg partide cu moldoveni, dar nu cu străini”. și că, respectiv, țara ar trebui „să fie condusă de moldoveni”.
În final, liderul PLDM, Vlad Filat, a precizat că singurul punct distinct în dialogul formaţiunii sale cu PL este partajarea funcţiei de preşedinte al R.Moldova.În context el a spus că PL, care e în minoritate „nu poate dicta sau să-și impună regulile proprii în viitoare coaliție”.

sursa: moldova.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/chirtoaca-pdm-s-a-opus-propunerii-pl-de-a-numi-in-fruntea-pg-un-strain/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19