Select your Top Menu from wp menus

Chiril Gaburici va fi audiat de procurori tema dosarului de investigare a falsificării actelor de studii

Ca urmare a solicitărilor presei de a oferi informaţii pe tema dosarului de investigare a falsificării actelor de studii pe numele lui Chiril Gaburici, Procuratura Generală face următoarele precizări.

Ministerul Afacerilor Interne a transmis Procuraturii Generale dosarul în cauză, care conţine materiale privind audierea mai multor persoane, expertiza grafică şi tehnică a documentelor de studii, documentele de studii în original, alte probe administrate în această cauză de către Direcţia Generală Urmărire Penală a IGP al MAI.

Avînd in vedere faptul că dosarul vizează o persoană care deţine o funcţie de înaltă demnitate publică, cazul va fi instrumentat în continuare de Procuratura Generală, conform competenţelor legale în acest sens. Procurorul care gestionează cauza a dispus vineri, 5 iunie, o serie de acţiuni ce vizează continuarea anchetei, inclusiv audierea cetăţeanului Chiril Gaburici. La moment acestea sînt informaţiile care pot fi oferite public.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/chiril-gaburici-va-fi-audiat-de-procurori-tema-dosarului-de-investigare-a-falsificarii-actelor-de-studii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19