Select your Top Menu from wp menus

China: Cutremur puternic de 5,9 pe scara Richter. 47 de oameni au murit

Un cutremur cu magnitudinea de 5,9, urmat de o replică de 5,6, s-a produs luni într-o regiune din nord-vestul Chinei, provocând moartea a 47 persoane, potrivit unui nou bilanţ, a anunţat presa chineză.
Cutremurul iniţial a avut loc la ora locală 07.45 (02.45 ora României) în Gansu, o provincie în mare parte deşertică, iar epicentrul a fost localizat la 170 de kilometri sud-est de capitala provincială Lanzhou, la o adâncime de 9,8 kilometri, a anunţat institutul american de geofizică, USGS.

O replică având magnitudinea de 5,6 s-a produs în aceeaşi regiune la ora 09.12 (04.12 ora României), cu hipocentrul situat la o adâncime de 10,1 kilometri, a adăugat institutul.

sursa: antena3.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/china-cutremur-puternic-de-59-pe-scara-richter-47-de-oameni-au-murit/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19