Select your Top Menu from wp menus

Chifla si placinta – bucatele şcolare preferate ale copiilor FOTO

Singura insitutie de invatamant   din orasul Orhei care in acest an scolar   dispune nu doar de o cantina pentru alimentarea gratuita a  copiilor din clasele primare si din familii social vulnerabile, dar si  de un bufet unde orice  elev sa-si poata cumpara mancare ,  este liceul I. L. Caragiale.
Aceasta, deoarece  dupa incheierea anului de studii precedent, bufetul dintr-un alt liceu din centrul orasului –  A.  Russo, nu a mai fost redeschis. In prezent aici , ca si in liceul M.Lomonosov,  functioneaza numai cantina, iar in liceul O. Ghibu, care nu are clase primare  – numai bufetul.
Desi in bufetul de la O.Ghibu, care a fost dat in arenda unei cafenele, pot fi comandate zeama, pireu si alte bucate calde,  elevii prefera sa infulece repede in timpul recreatiei  o chifla cu un ceai sau o placinta cu un cappuccino,  dupa cum spun atat ei, cat si   bufetiera.

Mai multe – in „Diapazonul” de la Radio Orhei. 

  • bufet , liceu o.ghibu (4)
  • bufet , liceu o.ghibu (3)
  • bufet , liceu o.ghibu (2)
  • bufet , liceu o.ghibu (1)
  • bufet , liceu o.ghibu

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/chifla-si-placinta-bucatele-scolare-preferate-ale-copiilor-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19