Select your Top Menu from wp menus

Chiar de-i criza, cei plecati peste hotare continua sa hraneasca Moldova

Transferurile de valută de peste hotare sunt în creştere. În primele cinci luni ale anului curent, moldovenii plecaţi la muncă peste hotare au trimis acasă aproximativ 520 milioane de dolari, cu 10 milioane de dolari mai mult decât în 2011.

Potrivit datelor Băncii Naţionale a Moldovei, în primul trimestru al acestui an, moldovenii au trimis acasă 288.93 milioane de dolari, cu 13 milioane mai mult decât în acelaşi trimestru al anului trecut.

În aprilie, au fost transferaţi aproape 109 milioane de dolari, cu şase milioane mai puţin decât în aprilie 2011, iar în luna mai au fost transferaţi aproximativ 121 de milioane de dolari, cu trei milioane de dolari mai mult faţă de aceeaşi lună a anului 2011.
sursa:union.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/chiar-de-i-criza-cei-plecati-peste-hotare-continua-sa-hraneasca-moldova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19